Zanger Danny Nicolay is de winnaar van het Alternatieve Songfestival van Man bijt Hond en heeft onder meer de singles ‘De geur van je huid’, ‘Nee!’ en ‘Wat een nacht’ op zijn naam.

Topper
Danny Nicolay heeft vele cd-producties op zijn naam staan en heeft gewerkt met producers Roy Beltman, Kees Rietveld en John Dirne. Danny treedt al jaren op in het land en heeft hiermee een schat aan ervaring verworven. In de afgelopen jaren stond Danny ook op grote festivals en evenementen, zoals het Jordaanfestival, en Hilversum A-live. In 2011 is Danny Nicolay heel even een Topper wanneer hij tijdens een medley optreedt als vijfde Topper, naast Gordon, Gerard Joling, René Froger en Jeroen van den Boom.

Televisie
Ook op televisie is Danny Nicolay vaak te zien, onder andere in de Brabant Party van Omroep Brabant, bij TV Drenthe, TV Oost, in Lijn 4 bij RTL4, in het Tros Muziekfeest en in de 1000ste uitzending van Man Bijt Hond.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Danny Nicolay spreekt graag over:

Danny Nicolay boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Danny Nicolay. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21