Danny de Munk begint als kindsterretje, speelt in diverse films en televisieseries, wordt vervolgens musicalacteur en timmert inmiddels flink aan de weg als zanger van het levenslied.

Verdomd alleen
Op twaalfjarige leeftijd speelt Danny de Munk de hoofdrol de speelfilm Ciske de Rat, die vanaf maart 1984 met veel succes in de Nederlandse bioscopen draait. De door hem gezongen titelsong ‘Ik voel me zo verdomd alleen’ wordt een onverbiddelijke hit. Daarna neemt De Munk enkele albums op, met liedjes als ‘Mijn stad’. Een rol in de musical Les Misérables zorgt voor een wending in de carrière van Danny de Munk. In 1991 vormt die rol het begin van een carrière als musicalacteur. Vervolgens schittert hij in een groot aantal rollen in Nederlandse producties. In het seizoen 2004/2005 staat De Munk in het theater met zijn eigen muziekshow Danny de Munk live! In 2007 viert hij zijn 25-jarig jubileum als artiest in een uitverkocht Ahoy en is hij te zien in de real-life soap Danny & Jenny de Munk.

Levenslied
Danny de Munk brengt in 2009 een nieuw Nederlandstalig album uit: ‘Hart en Ziel’. Het is een album met levensliederen, waaronder het vrolijke nummer ‘Bloemetje’ en een hartverscheurend duet met Dave Dekker, ‘Laat ons niet alleen’. In april 2009 verzorgt De Munk twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall. In 2010 brengt hij het album ‘Dit is mijn leven’ uit en is hij met zijn gezin te zien in de docusoap Danny & Jenny gaan verhuizen. In de jaren daarna staat hij onder meer naast Henk Poort in het theater met producties onder de titel Jeugdherinneringen.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Danny de Munk spreekt graag over:

Danny de Munk boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Danny de Munk. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21