Caroline Esmeralda van der leeuw werd geboren op 26 april 1981 in Amsterdam.  Haar eerste debuut single ´Back it up´ was in eerste instantie bedoeld voor een Japanse act die geschreven werd door Vince Degiorgio. Caro was gevraagd om de demo voor deze single in te zingen en het nummer word uitgebracht. Het jaar erna is ze live te horen op AT5 waaruit de reacties van de kijker genoeg zeggen. Dit is een hit!  De single bereikte de vierde plaats in de top 100 van ITunes. En was ruim vijf maanden niet van de radio af te slaan. Haar tweede nummer ´A night like this´ is ondertussen ook een van de bekende nummers die het publiek luistert.

Bij de show de wereld draait door krijgt Caro een onderscheiding voor de verkoop van 200.000 exemplaren van haar album ´Deleted Scenes From the Cutting Room Floor´. Haar muziek is regelmatig te horen op diverse televisie zenders, trailers en films.  Begin 2011 krijgt Caro last van stem problemen, en werd er een poliep op haar stembanden gevonden. Haar single die zou uitkomen stond even op een laag pitje en werd uitgesteld. Haar poliep moest operatief verwijderd worden waardoor er optredens werden afgelast. Haar eerste optreden gaf ze weer in Enschede eind 2011.

Caro Emerald boeken

Haar tweede album ´Shocking miss Merald´ was nog niet uitgebracht of stond al op de eerste plek in de top honderd. Heeft u interesse in het boeken van Caro Emerald maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau Quality-Bookings. Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

© Quality Bookings – Almere

Caro Emerald spreekt graag over:

Caro Emerald boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Caro Emerald. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21