Zij is van Turkse komaf en is al jaren bezig met muziek, acteren en dans. Als meisje van 6 is zij helemaal weg van ballet en twee jaar later stort zij zich in het synchroonzwemmen. Dit doet zij 7 jaar lang op nationaal en internationaal niveau. Ze wordt wat ouder en ontdekt de wereld van het dansen op moderne dance-muziek en het theater, al snel voelt ze zich helemaal thuis op het podium.

Een aantal jaren heeft ze in verschillende clubs en shows gedanst en geacteerd in een aantal amateur producties. Dit was, naast haar HBO studie Sociaal juridische dienstverlening, haar absolute passie.
In 2002 wordt de toen 20-jarige zangeres Buse in één klap wereldberoemd met Mad’House. De eerste #1 hit van Mad’House, ‘Like a prayer’ veroverde in no time heel Europa en haalde niet alleen in Nederland de #1 positie, maar ook in Belgie en Duitsland piekte de hit op nummer #1. In de rest van Europa doet de hit het niet voor minder dan een top 10 plaats. De opvolgers “Holiday” en “Like a virgin” zijn eveneens Europese chartbreakers. Ook buiten Europa is Mad’House een enorm succes. Dit succes bracht Buse ook in Noord en Zuid-Amerika. Mede daardoor is zij in alle delen van de wereld een zeer grote beroemdheid

Buse Unlu boeken voor uw evenement?

Buse Unlu boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Buse Unlu. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21