De Amsterdamse R&B zanger Brace heeft een gouden stem, is een rasartiest en weet een groot publiek te bereiken.

Moppie
Brace wordt in 1986 geboren in Surabaya (Indonesië), als kind van Surinaamse ouders. Zijn (muzikale) familie verhuist naar Nederland, waar hij vervolgens opgroeit in Amsterdam. Op jonge leeftijd laat Brace zien dat hij over een enorm muzikaal talent beschikt. Hij wint bijvoorbeeld de talentenjacht van het Kwakoe Zomerfestival en haalt de landelijke finale van de Kunstbende in Utrecht. De landelijke doorbraak komt wanneer hij medewerking verleent aan de hitsingle ‘Moppie’ van Lange Frans en Baas B. Met Ali B neemt Brace later het nummer ‘Ik ben je zat’ op, dat eveneens een groot succes wordt. Hij heeft ook een belangrijk aandeel in de theatertour ‘Ali B vertelt het leven van de straat’.

Hartendief
Brace geldt als een van de belangrijkste exponenten van de nieuwe generatie Urban-artiesten in Nederland. In 2005 staat Brace met veel succes op Noorderslag en brengt hij met Ali B de single ‘Hartendief’ uit. Ook verzorgt hij de Nederlandse tekst en zang bij het lied ‘Beautiful’ van Akon, dat in 2009 uitkomt. In 2012 maakt Brace indruk met zijn optreden in het populaire televisieprogramma Ali B op volle toeren.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Brace spreekt graag over:

Brace boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Brace. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21