Boston Tea Party is party guaranteed!
Volgens insiders Nederlands beste feestband! Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow dè garantie voor een volledig geslaagd feest!
De Boston Tea Party is dé superspontane TOP-feestband van Nederland en volgens insiders Nederlands beste feestband. Als de Boston Tea Party speelt is het gegarandeerd feest!

Boston Tea Party boeken voor uw evenement

Repertoire
Met hits en veel medleys van bekende lekkere oude en nieuwe dans & feest classics brengen zij het Feest der Herkenning: dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

Referenties
Volgens insiders is de Boston Tea Party Nederlands beste feestband. Maar geloof dat niet omdat dat nu zo gezegd wordt, kom dat zelf maar eens beoordelen! Het tiental van de Boston Tea Party maakt al jarenlang van elk optreden een superfeest, waarbij het dansende publiek de hoofdrol speelt. En dat is te zien!
De Boston Tea Party speelt vooral veel op de grotere bedrijfsfeesten (75% van de shows), kan lekker beesten op studentenfeesten, feest levendig op openbare podia en speelt verder graag op privé-feesten en bruiloften.

Tijdsduur: 3 x 45 minuten
Bezetting: 10 man

Boston Tea Party spreekt graag over:

Boston Tea Party boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Boston Tea Party. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21