Berget Lewis is uitgegroeid tot ´beste zangeres van Nederland´. Ze staat met enorm bekende artiesten op het podium en fascineert haar publiek tijdens haar goed lopende theatertours.  Ze kreeg de rol van Maria tijdens het geweldige televisie programma ´The Passion´. Waarna zij bij haar nieuwe album ´Berget Lewis´ echt haar werkelijke stem heeft gevonden.  Vele andere grote zangeressen vinden hun plek in het kerkkoor ook Berget maakt hier deel van uit. Waar zij op jonge leeftijd Gospel zong. Dit was voor haar een mooie start om haar talent te ontdekken. Dit betekend op vijftienjarige leeftijd al een tour door heel Amerika.

Tot dusver richtte ze haar eigen groep op genaamd Berget Lewis Gospel Train. Dit was in de eind jaren negentig waar ze overal in het land hun succes vierde. Berget werd een ster, zo werd ze ook gevraagd om zich aan te sluiten bij Total Touch. Waarna haar carrière niet lang op zich liet wachten. Vanaf toen heeft Berget zich ontplooit tot een van de meest geliefde zangeressen.

Haar bijrol als Maria in het tv programma´s the passion was een ultieme kans op zich zelf te bewijzen. Het appeltje viel niet ver van de boom aangezien het vervolg in het kerkkoor. Dit leiden tot een plek in het programma ´ Beste zangers van Nederland´. Ze heeft zichzelf zo dusdanig ontwikkeld dat dit voor haar  betekende alle stemmen en een winnende plek in het programma.

Berget Lewis boeken

Berget staat niet alleen op het podium maar is ook een productief songwriter waarbij zij het liefst in de studio zit en het beste uit haar zelf kan halen. Ze schrijft teksten, componeert en zingt haar eigen muziek. Heeft u interesse in het boeken van Berget maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau Quality-Bookings. Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

© Quality Bookings – Almere

Berget Lewis spreekt graag over:

Berget Lewis boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Berget Lewis. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21