Bencha Theater, een begrip in binnen- en buitenland, bestaat uit spelers van internationale allure. Bencha Theater maakt theatrale, kleurrijke en originele acts en voorstellingen in de stijl van het nieuwe circus; adembenemende acts voor onder andere bedrijfsevenementen en congressen.

Acrobatiek, dans en muziek

In poëtische fantasieën versmelt Bencha Theater op theatrale wijze spectaculaire balans- en luchtacrobatiek met dans en livemuziek. De groep brengt indrukwekkende internationale acts en creëert speciale openings- en finale-acts voor (bedrijfs-) evenementen, festivals en het theater. Ook biedt Bencha Theater ondersteunde workshops aan in non-verbale communicatie voor bijvoorbeeld bedrijven. In deze workshops wordt aan den lijve ondervonden wat samenwerken in een team en onderling vertrouwen betekenen. Door gebruik te maken van acrobatische technieken leren teams hoe ze een sterke basis met elkaar kunnen creëren om tot betere resultaten te komen.

Expressieve vaardigheden

Bencha Theater is in 2002 opgericht door de Nederlandse danseres Rachel Melief en de Bulgaarse acrobaat Dimiter Simeonov, en bestaat uit spelers van internationale allure. De acrobaten, dansers en muzikanten zijn allen meervoudig gespecialiseerd binnen hun vakgebied. Hun expressieve vaardigheden maken Bencha Theater als groep zo bijzonder en uniek. De dynamische show in de stijl van het ‘nieuwe circus’ (een stroming waartoe bijvoorbeeld ook Cirque du Soleil behoort) vormt een onvergetelijke ervaring.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Bencha Theater boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Bencha Theater. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21