Producers van het muziekstation hadden haar gespot op het festival Lowlands en grepen die kans gelijk aan om haar uit te nodigen voor een screentest. En met succes. Drie jaar lang is zij het gezicht van MTV geweest. Ze was de vaste presentator van het MTV NEWS, Making The Movie, maakte haar eigen lifestyle/fashion programma B-MTV, interviewde de grootste sterren, reisde de hele wereld over en was de reporter tijdens de MTV Europe Music Awards.

Barbara Karel boeken voor uw evenement?

Voordat ze aan haar MTV carrière begon, zat Barbara op de Hoge School voor de Kunsten in Utrecht en was ze producer voor de reclame- en modefotografie. Ze werkte in binnen- en buitenland met topfotografen. Hier heeft ze haar creativiteit en gevoel voor stijl nog verder ontwikkeld.

Eind 2005 werd ze in de BLVD benoemd tot 1 van de 100 meest veelbelovende vrouwen voor het nieuwe jaar en is ze genomineerd voor een Elle Personal Style Award 2006.S inds april 2006 is Barbara DJ op 3FM. Ze is elke zondag te horen, van 18.00 uur tot 20.00 uur, in het programma ‘Bring it on’. Daarnaast presenteert ze in de nacht van maandag op dinsdag van 1.00 tot 4.00 het programma ‘Barbara’.

Er is regelmatig live muziek te horen, van diverse onbekende bandjes. Haar liefde voor muziek komt van haar vader, die speelde diverse instrumenten.

Barbara Karel boeken voor uw evenement?

Barbara Karel boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Barbara Karel. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21