Hoewel zij nog zeer jong zijn, hebben de vijf zangers die de boyband B-Brave vormen al een schat aan ervaring, voornamelijk in de musicalwereld. U kunt B-Brave inhuren voor een optreden.

Ciske de Rat
De vijf jonges die B-Brave vormen, Kaj van der Voort, Samual Leijten, Cassius Verbond, Dioni Jurado-Gomez en Jai Wowor leerden elkaar kennen op hun artiestenopleiding.

Daarnaast speelden Van der Voort, Leijten en Jurado-Gomez samen in de musical Ciske de Rat. Van der Voort speelde verder ook nog in de musical Tarzan, waar ook Wowor in te zien was, en was lid van Kinderen voor Kinderen. Verbond was een van de dansers van Ralf Mackenbach.

Als boyband brak B-Brave door na deelname aan het vijfde seizoen van X Factor. De vijf jongens kwamen verder en verder in het programma en behaalde uiteindelijk zelfs de finale. Hierin werden zij derde.

Bij Mij
Na hun deelname aan de talentenjacht bracht B-Brave een aantal singles uit. De bekendste is Bij Mij, die in 2013 de zestiende plek in de Single Top 100 haalde. Ook het daaropvolgende nummer Als je van mij bent gooide hoge ogen en haalde de twintigste plek in dezelfde ranglijst. Vanavond is van jou bereikte de 26e plek in de Single Top 100.

Inmiddels heeft de band een platencontract bij Sony Music Entertainment en kunt u B-Brave inhuren voor een optreden. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op.

 Biografie © Quality Bookings – Almere

B-Brave spreekt graag over:

B-Brave boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van B-Brave. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21