Op 16 jarige leeftijd is Astrid Schuurmans begonnen met een zangcarrière in de rockband Bad Boy Boogie. Hierna volgde het duo Rene en Astrid waarbij haar broer Rene voor veel muziek lief hebbers bekend is.  Ondanks dat dit een succes werd koos ze ervoor om zich zelf te ontwikkelen in de bekende cover band Bick Nick. En kreeg ze de kans om haar talent in ruim 5 jaar te laten zien in feesttenten, discotheken, vele kermissen en feestavonden.

Volgend heeft ze voor verscheidene artiesten zoals Wolter Kroes het koorwerk versterkt met haar zang. Uiteraard solo gezongen en in de zelfde tijd minimaal 1 jaartje in het duo Dubbel Blond gezongen.  Na al deze fantastische ervaringen in groepsverband is er de tijd om voor haar solo carrière te kiezen.  Zij word versterkt met mensen die hier veel verstand van hebben zoals Willem van Schijndel en Theo Veghel.

Astrid boeken

Astrid schrijft zelf haar lyrics, en heeft haar 1ste release Kom dan bij me uitgebracht en is te downloaden via het internet. Heeft u interesse in het boeken van Astrid maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau Quality-Bookings. Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

© Quality Bookings – Almere

Astrid Schuurmans spreekt graag over:

Astrid Schuurmans boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Astrid Schuurmans. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21