Op 14 februari 1959 in Volendam werd Anny Schilder geboren waar zij samen met haar ouders, broers en zussen opgroeit. In haar puber jaren wist Anny allang dat ze haar talent wilde tonen in de muziekwereld door zangeres te worden. Dit deed ze door duo´s en bandjes te vormen met vriendinnen. In 1976 kwam haar grote droom uit toen zij als zangeres gewild was in de Volendamse band genaamd BZN.

Haar single Mon Amour was direct een grote hit waardoor haar succes gelijk zichtbaar werd. De BZN band had vele nummers zoals: Rockin’ the Trolls, Pearly dumm en Don’t say goodbye en nog vele andere bekende nummers. BZN heeft de ene overwinning na het andere. Door haar privé leven en een druk schema als artiest werd het Anny eventjes teveel. In 1984 besloot ze uit de band te stappen om haar leventje weer rustig op te pakken. Een jaar nadat Anny ervoor koos om de band te verlaten koos zij ervoor om zichzelf weer  terug in de schijnwerpers te laten zien. Deze keer niet in een band maar als solo artiest. Ze kreeg hits op haar naam zoals onder andere You are my Hero en Adieu Cherie.

Anny Schilder boeken

Anny is niet alleen actief in de muziekwereld, nee Anny publiceert ook een boek. In het boek schrijft ze over haar eeuwigen spanningen die komen kijken bij het leven van een artiest. Ook schrijft ze over haar onrustig privé leven. Na 3 maanden waren er al meer dan 10.000 exemplaren verkocht.  Gedurende haar verschillende talenten die aan bod komen brengt ze grote BZN nummers ten gehore. Heeft u interesse in het boeken van Anny maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau Quality-Bookings. Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

© Quality Bookings – Almere

Anny Schilder spreekt graag over:

Anny Schilder boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Anny Schilder. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21