Annemie Anne Francine Coenen werd geboren op 14 juli 1978 in Henk de stad, België. Tijdens een vakantie in Ibiza kwam zij tot de ontdekking dat de dance-scene haar erg fascineert en heeft gelijk een demo ingezongen.  In 2001 was ze al te zien op het podium als zangeres in het project van Ian van Dahl.

AnnaGrace besluit om te schuiven met haar carrière door te stoppen met dansen en zich volledig te storten op haar eigen koers. Toen zij nog bij Ian Van Dahl zat componeerde en schreef zij ook al een groot aantal nummers die haar nog dicht bij het hart liggen. Maar wilt toch een andere weg in met haar songs. Annemie Coenen is eigenlijk haar eigen naam maar aangezien ze van jongs af aan al gefascineerd was van het Engelse woord Grace, heeft zij deze twee samen gecombineerd en is uiteindelijk haar artiesten naam geworden.

Alles veranderd door een nieuwe naam, nieuw platenfirma en een nieuw geluid. Met bergen ervaring uit het verleden en haar 30ste verjaardag in het verschiet lijkt AnnaGrace helemaal klaar voor nieuwe avonturen.

AnnaGrace boeken

Haar eerste singel genaamd You make me feel kwam uit in juni 2008 en toen volgde al snel haar tweede single met de titel: Let the feelings go. Heeft u interesse in het boeken van AnnaGrace maar wenst u eerst nog aanvullende informatie? Neem dan contact op met artiestenbureau Quality-Bookings. Onze enthousiaste accountmanagers informeren u graag over de mogelijkheden.

 

© Quality Bookings – Almere

AnnaGrace spreekt graag over:

AnnaGrace boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van AnnaGrace. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21