Zij is al ruim 30 jaar als zangeres aan de top te vinden in Nederland. In het jaar 1976 brak Anita in binnen en buitenland door met ´ The Alternative Way´ van Hans Vermeulen. Hierna waren er meerdere malen vele hits te horen. Dit was het begin van Anita haar glorierijke carrière die volgde met meer hoogtepunten. Met name het grootte succes van ´Why tell me why´ die uitkwam in 1981.

Uiteraard mogen we de concerten met Lee Towers in een uitverkocht Ahoy niet vergeten, hierbij klinkt de muziek nog volop na in onze oren.

Ze heeft met haar glansrijke carrière altijd haar eigen ´ik´ bewaard. Dezelfde nuchtere en innemende persoonlijkheid gebleven. Ondanks haar succes volle carrière,  heeft ze toen der tijd besloten om het rustiger aan te doen om meer tijd met haar gezin te kunnen doorbrengen. Omdat Anita vooral wilt doen waar haar passie ligt staat ze open voor nieuwe avonturen. Zo deed ze mee met het programma ´ Het gevoel van´ en stond als gast in het programma van TROS muziekfeest die tot aan elk hoekje en gaatje helemaal vol zat in de Amsterdam Arena. In het jaar 2006 neemt ze de rol aan van de oude wijze kat Grizabella in de musical CATS, waarbij zij weer een nieuw stukje kan toevoegen aan haar carrière.

Anita Meyer boeken

Naast al deze nieuwe activiteiten gaat Anita rustig door met al haar optredens door heel het land.  Deze vrouw die al 30 jaar lang doorgaat als zangeres met vele hits successen bouwt haar carrière steeds meer uit. Voor het boeken van Anita  kunt u direct een offerte aanvragen en heeft u eventuele vragen kunt u altijd contact met ons opnemen op 036-8481121.

 

© Quality Bookings – Almere

 

Anita Meyer spreekt graag over:

Anita Meyer boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Anita Meyer. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21