Ze won Hollands got talent met een fantastische versie van Whitney Houston met het nummer ´I have nothing´.  De jury bestond uit Patricia Paay, Dan Karaty en Gordon die een adviserende rol speelde. Met de beker op zak werd dit jonge talent in verschillende tv shows gevraagd zoals namelijk ´life 4 you´ samen met Carlo en Irene. Kort daarna trad ze op met ´LA the voices´ en maakte hieruit zelfs een kerstsingle.

Met het liedje Yeah Yeah Yeah slaat de zangeres doelbewust een andere weg in. Het nummer werd opgenomen in de erg bekende Bullet Sound Studio’s met producer Jihad. Ook John Ewbank kwam om de hoek  kijken die zich er graag mee wilde bemoeien. Voor de videoclip kreeg Aliyah overigens hulp van choreograaf Shaker, bekend van programma’s als ,The Ultimate Dance Battle en Junior Dance. Na alle liedjes van de bekende diva´s waarmee ze bekend werd in Holland’s Got Talent, gaat ze nu verder met haar eigen dromen namelijk zelf liedjes schrijven.

Aliyah boeken

De opschudding over dat Aliyah onder druk zou worden gezet, zijn niet waar! Als Aliyah iets niet wil, dan is zij volmondig genoeg om te zeggen dat dit ook niet gaat gebeuren. Soms geeft ze aan dat ze geen zin heeft om te oefenen. Dan gaat ze lekker haar eigen ding doen. Haar broer zit op een wel bekende dansschool en geeft Aliyah tips en tops. Maar het hele gezin houdt rekening met haar jonge leeftijd. Aliyah moet ook gewoon lekker kind kunnen zijn en dingen kunnen doen die zij graag wilt.

Nu is het aanzien wat voor leuke en spannende dingen haar nog meer staan te wachten. Aliyah is er in ieder geval helemaal paraat voor. Voor het inhuren van Aliyah kunt u direct een offerte aanvragen en heeft u eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen.

Aliyah is beperkt te boeken voor optredens.

© Quality Bookings – Almere

Aliyah Kolf spreekt graag over:

Aliyah Kolf boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Aliyah Kolf. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21