Popmuzikant en producer Alain Clark is gezegend met een soulstem die doet denken aan die van Michael Jackson in zijn goede jaren. Anders dan The King of Pop is Alain Clark echter wel volwassen geworden.

Op zoek naar beter
Alain Clark stelt in zijn lovesongs eisen aan zijn liefde en daagt daarmee de luisteraar onmiddellijk uit. Zo daagt hij zichzelf ook steevast uit bij het schrijven, opnemen en produceren van een nieuw album.  Clark is altijd op zoek naar vooruitgang en groei. Hij is altijd op zoek naar beter.

Soul en funk
Het debuutalbum uit 2004, ‘Alain Clark’ getiteld, is Nederlandstalig en levert hem naast enkele hits een Zilveren Harp op. In januari 2007 werkt Clark met onder anderen drummer Steve Gadd aan zijn eerste Engelstalige album, Live It Out. Zowel dit album als de singles van Live It Out worden grote successen. De eerste single, This Ain’t Gonna Work, is een top 3-hit. De tweede single, Father and Friend, een duet met zijn vader, soulzanger Dane Clark, is zelfs een nog grotere hit. Ook de single Blow Me Away bereikt de top 10. Eind 2007 ontvangt Alain Clark een Mega Award en in 2009 krijgt hij een Edison Music Award.  In 2010 brengt Clark zijn tweede Engelstalige album, ‘Colorblind’, uit. En in 2012 verschijnt het funky album ‘Generation love revival’.

 

Wilt u Alain Clark boeken? Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

Biografie © Quality Bookings – Almere

Alain Clark spreekt graag over:

Alain Clark boeken

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor informatie over prijzen, beschikbaarheid of het inhuren van Alain Clark. Ook voor alle andere vragen kun je contact met ons opnemen. We reageren altijd binnen 24 uur!

036 - 848 11 21